Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

verkeersborden werkzaamhedenAannemer Verkley is is nog druk doende met het onderhoud aan de leidingen van gas en water in onze buurt. Ze doen dat in opdracht van netwerkbeheerder Enexis en het Waterbedrijf Groningen. De afgelopen weken is er gewerkt aan de Eeldersingel en de Marwixstraat.
Bij de Eeldersingel waren daarbij overdag verkeersregelaars aanwezig omdat de rijweg deels was geblokkeerd. Dat maakte het oversteken voor fietsers en voetgangers even wat makkelijker.
In de Marwixstraat is de stoep opengebroken en waren huizen niet toegankelijk. Door aannemer Verkley werden overgangen aangelegd om de huisdeuren te kunnen bereiken, maar er was behoorlijk geluidsoverlast, stevige waarschuwingsborden, blokkade van de afvalpuntenlekkende riolering en ook voor minder mobiele bewoners van de straat viel het allemaal niet mee (zie foto's, met dank aan @maral).

waarschuwingsborden vanwege gas Blokkade huisvuilcontainers Lekkende riolering

Deze week hoopt Verkley het werk in de Marwixstraat af te ronden. Bij een aantal huizen moet de stoep op een later tijdstip nogmaals open, daarover worden de betreffende bewoners dan vooraf nog geïnformeerd. De Marwixstraat kan weer functioneren als uitvalsroute van onze wijk.
Er wordt nog gewerkt aan de Eeldersingel op het stuk tot de Marwixkade.
Op een aantal plekken vinden ook kleine graafwerkzaamheden plaats voor het Waterleidigbedrijf. Geplande werkzaamheden in de Eelderstraat zijn doorgeschoven naar volgend jaar. Bewoners van die straat krijgen daarover vooraf nog bericht.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook