Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Samen maken we Groningen schoon (c) Eval LenisBericht van het zwerfvuilteam:

Op zaterdag 04 en 18 sept willen we weer zwerfvuil opruimen. Tijdens deze periode wordt er door de gemeente €5,- per deelnemer gedoneerd. 
Daarom hopen we op beide dagen op een grote opkomst. Als er in totaal 40 personen mee helpen krijgen we de maximale uitbetaling te pakken! 💪, een mooi steuntje voor de buurtvereniging met doorlopende huurkosten zonder inkomsten.
 
Waarschijnlijk gaan we een paar foto’s maken om de opkomst te bewijzen.
We beginnen komende zaterdag met koffie in het Badhuis. Meld je daar om 10 uur, dan zetten wij de koffie en de hulpmiddelen klaar. 
Tot dan!
NB Zet 18 sept ook alvast in jouw agenda.
 
Groet, Petra en Anet

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook