Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

logo recycle

logo stichting reddingshondDe stichting reddingshond heeft haar trainingslocatie vlak bij onze buurt tussen de busbaan en de spoorlijn vlakbij de overweg Peizerweg.
Zij verzorgen trainingen en opleidingen van honden (en hun begeleiders) die worden ingezet voor het opsporen naar vermiste personen in het veld, bos, water, sneeuw etc. De organisatie draait volledig op vrijwilligers en sponsorbijdragen.

Een mooie manier om hen te steunen en om van overtollige of niet meer werkende spullen af te komen is die bij hen af te geven. Zij zamelen metalen en huishoudelijke apparaten in, die ze demonteren en gesorteerd inleveren bij kringloppbedrijven. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de activiteiten van de stichting.
De spullen kunnen worden afgeleverd in een klaarstaande bak voor het toegangshek van het trainingsveld (zie foto).

bak voor recycle huishoduelijke apparaten NB Het gaat om huishoudelijke apparaten en metalen. Koelkasten en vriezers kunnen (vanwege de koelvloeistoffen) niet worden ingenomen.
Je kunt de stichting en de afvalbak bereiken via de Koeriersterweg,waar je ter hoogte van nummer 56 de busbaan kunt oversteken (voorzichtig voor de geruisloze electrische bussen). De bak wordt vrijwel dagelijks geleegd zodat de omgeving ordelijk blijft.


Voor meer informatie zie www.reddingshond.nl
De stichting is een erkende ANBI instelling, d.w.z. dat je directe financiële bijdragen aan hun kunt aftrekken van de belastingen.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook