Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

groningen stad beeldmerkOp de recente ALV zijn vragen gesteld over straatonderhoud,hinder van fietsen en parkeerdruk. We hebben als buurtvereniging hierover contact gehad met de gemeente via onze stadsdeelbeheerder. Die geeft aan hoe we hier zelf iets aan kunnen doen:

 

 • Losse stoeptegels
  kunnen gemeld worden bij het Loket Beheer en Verkeer van de gemeente, op verschillende manieren: 
  - per telefoon: 14050 (geen netnummer), vragen naar Loket Beheer en Verkeer
  - per e-mail aan: loket.beheerenverkeer@groningen.nl
  - via internet:  http://fleximap.groningen.nl/gnmaps/meldingen/
    Deze link zit ook in het menu van onze website onder Gemeente > Kaart met klachten/meldingen
  - via een app die je op je smartphone (Android en iPhone) moet installeren: MeldStad
  Via deze mogelijkheden worden dergelijke meldingen opgepakt en volledig afgehandeld
 • Fietsoverlast
  Als fietsen de doorgang belemmeren, kan dat ook bij het loket Beheer en Verkeer worden gemeld. Het liefst met foto's, dan kan iemand van de wijkpost er mee aan de slag. Fietsen die ergens te lang staan worden gelabeld en uiteindelijk weggehaald door de gemeente. 
 • Parkeerdruk
  Dit probleem is niet eenvoudig op te lossen. Binnenkort hebben we nader overleg met de stadsdeelbeheerder en daar staat dit op de agenda. Benoemde problemen zijn parkeren in de bochten en buiten de vakken m.n. in de Eelderstraat en de Marwixstraat. Andere voorbeelden graag per mail doorgeven aan onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook