Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

zwerfvuil opruimenDe lente is begonnen, daarom gaan we de buurt een schoonmaakbeurt geven. Op de ALV gaven verschillende mensen aan hieraan mee te willen helpen. Ook de andere bewoners roepen we op om mee te doen.
 
Wanneer: aanstaande zaterdag 14 april 
Hoe laat: van 10 - 12 uur
  • van 9.30-10.00 uur; inloop + koffie/thee met wat er bij
    We hebben grijpers en grote zakken. Neem voor jezelf handschoenen mee.
  • Van 10.00-11.30 uur; buurtschoonmaak in kleine groepjes
  • 11.30-12.00 uur; terug in Badhuis

Ziet onze buurt er weer helemaal fris uit.

De aftrap wordt vrijdag al gegeven door de medewerkers van de Coop die de naaste omgeving van de super gaan schoonmaken. Dat is een mooi initiatief !!

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook