Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

ALV 2018Afgelopen zondag 25 maart hebben we als buurtvereniging in de Algemene LedenVergadering verslag gedaan van de activiteiten in 2017 en gesproken over de mogelijkheden en vragen voor dit jaar. Voorzitter Geke leidde de aanwezigen langs de verplichte nummers (jaarverslag, financieel verslag, goedkeuring kascommissie). Plannen en ideeen waren er ook: buurtschoonmaak, verbeteren trottoirs en parkeermarkeringen, minder fiets parkeerhinder, behoud van het beeld bij Niemeyer (De poort van Carel Visser).
Na de vergadering was er een prachtig muzikaal intermezzo: onze buurtgenoten Sergei Bolotny en Keiko Sakuma, beide professionele musici, gaven bij hun thuis gaven een concert op viool en vleugel. Enthousiast terug naar het Badhuis sloten we af met een buurtborrel.

Kijk en luister hier naar een fragment van het concert en foto's van het concert en de vergadering in het buurt fotoalbum.
Zie ook de website van Segei Bolotny en Keiko Sakuma: https://www.bolotny-sakuma.com/nl/ 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook