Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

enewsletter 300x225De eerste nieuwsbrief van dit jaar is verstuurd. Onderwerpen zijn de komende ALV, het Penduka sponsordiner, de vergunning voor de vergroting van de jongerenhuisvesting, nieuwjaarsborrel, sluiting sigarenmagazijn Heemstra enz. enz.

Geen nieuwsbrief ontvangen? Dan kun je hem hier nalezen. Meld je aan voor automatische toezending van volgende nieuwsbrieven via het aanmeldblokje rechts op de homepage van de buurtwebsite.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook